Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful     Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful     Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful     Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful            Be Safe            Be Responsible            Be Respectful

Bell Schedules

Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
B.I.C - I & E 8:30 AM 9:10 AM 40 min
Passing 9:10 AM 9:14 AM 4 min
1 or 2 9:14 AM 10:37 AM 83 min
Break 10:37 AM 10:45 AM 8 min
Passing 10:45 AM 10:49 AM 4 min
3 or 4 10:49 AM 12:12 PM 83 min
Lunch 12:12 PM 12:42 PM 30 min
Passing 12:42 PM 12:46 PM 4 min
5 or 6 12:46 PM 2:09 PM 83 min
Passing 2:09 PM 2:13 PM 4 min
7 or 8 2:13 PM 3:36 PM 83 min
Tuesday Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/2 8:30 AM 9:40 AM 70 min
Break 9:40 AM 9:50 AM 10 min
Passing 9:50 AM 9:54 AM 4 min
Period 3/4 9:54 AM 11:02 AM 68 min
Lunch 11:02 AM 11:32 AM 30 min
Passing 11:32 AM 11:36 AM 4 min
Period 5/6 11:36 AM 12:44 PM 68 min
Passing 12:44 PM 12:48 PM 4 min
Period 7/8 12:48 PM 1:56 PM 68 min
Minimum Day
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/2 8:30 AM 9:40 AM 70 min
Passing 9:40 AM 9:44 AM 4 min
Period 3/4 9:44 AM 10:42 AM 58 min
Brunch 10:42 AM 10:57 AM 15 min
Passing 10:57 AM 11:01 AM 4 min
Period 5/6 11:01 AM 11:59 AM 58 min
Passing 11:59 AM 12:03 PM 4 min
Period 7/8 12:03 PM 1:01 PM 58 min
Shortened Day
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/2 8:30 AM 9:57 AM 87 min
Break 9:57 AM 10:07 AM 10 min
Passing 10:07 AM 10:11 AM 4 min
Period 3/4 10:11 AM 11:25 AM 74 min
Lunch 11:25 AM 11:55 AM 30 min
Passing 11:55 AM 11:59 AM 4 min
Period 5/6 11:59 AM 1:13 PM 74 min
Passing 1:13 PM 1:17 PM 4 min
Period 7/8 1:17 PM 2:31 PM 74 min
Reversed Shortened Day
Description / Period Start Time End Time Length
B.I.C. / Period 1/2 9:35 AM 11:02 AM 87 min
Break 11:02 AM 11:12 AM 10 min
Passing 11:12 AM 11:16 AM 4 min
Period 3/4 11:16 AM 12:30 PM 74 min
Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Passing 1:00 PM 1:04 PM 4 min
Period 5/6 1:04 PM 2:18 PM 74 min
Passing 2:18 PM 2:22 PM 4 min
Period 7/8 2:22 PM 3:36 PM 74 min
San Fernando Middle School
Home of the Falcons
Powered by the San Fernando Middle School Collaborative:
Project Grad LAEP SFMS CSU Northridge logo UCLA